nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Dér Heni beállt Ábrahám mellé, az éjszakáról dalolnak Burai Krisztiánnal

Dér Heni beállt Ábrahám mellé, az éjszakáról dalolnak Burai Krisztiánnal

Ez meg itt egy klippremier, a videó szerda estig csak az NLCafén látható.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A videó etet, húzza a mézes madzagot, értsd: egymás után toppan be Dér Heni, majd Burai Krisztián, a házibuli-hangulathoz pedig olyan további ismert zenészek járulnak hozzá, mint Nemazalány, Missh, a Katapult Dj csapata, Dezső Bence és Markó Rebeka vloggerek, vagy az artista kisember, név szerint Somi.

Ábrahám, Burai Krisztián és Dér Heni teszik a dolgukat, “egymásnak adják a mikrofont”, a dalszöveget amúgy Ábrahám írta Burai Krisztiánnal közösen, a zenét pedig szintén Krisztián szerezte, aki már Opitz Barbara klipjei, dalai felett is bábáskodott

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon