TV-sztárok

Tóth Gabi az Instagram-sztárokat bírálja

Az énekesnő közösségi oldalán osztott meg egy hosszabb szöveget a fiatalok felszínes viselkedéséről, majd a Mokkában beszélt erről bővebben.

Tóth Gabi maga is nagy lázadó volt örök életében, de mindig figyelt arra, hogy – közszereplőként – olyan értékrendet közvetítsen, amivel majd később is együtt tud élni. Az énekesnő Bihari Viktória írását osztotta meg a minap, amely azokat az influencereket bírálja, akiket több százezer fiatal követ, ezáltal befolyásolják őket. Nos, nem éppen egy udvarias írás, de mindenképp figyelemfelkeltő, és nagyon sok igazságot tartalmaz.

Ma pedig a Mokkában beszélt róla bővebben: 

A szakértő szerint a mai fiataloknak olyan magas az ingerküszöbük, hogy csak úgy lehet hatni rájuk, ha sokkolják őket különböző, talán néha eltúlzott tartalmakkal. Gabi is így gondolja… 

„Ha magamból indulok ki, akkor lehet, hogy anyámékra nem hallgattam, (…) de a közegre (iskolatársak, barátok) igen… A velem egykorúakkal változtattunk az értékrendünkön, és szabtuk meg a határokat. Mivel sok fiatal követ, próbálom egyensúlyban tartani a közösségi oldalamat, de bizonyos kereteken belül” – mondta a műsorban Tóth Gabi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top