TV-sztárok

Rubint Réka ezúttal egy szál bikinialsóban pózol

Rubint Réka múlt heti posztja nagy felháborodást keltett, de most itt egy újabb fotó, amihez nagyon sok komment érkezett.

Rubint Réka múlt héten beszólt a gyűlölködőknek, mert bár nem szokott a gonosz hozzászólásokkal foglalkozni, már nem bírt el több mocskolódást, ezért úgy gondolta, itt az ideje lépni. A posztja is eléggé megosztó volt, sokak szerint arrogáns a fitneszlady, de a legtöbben kiálltak mellette, és elküldték a rosszakarókat melegebb éghajlatra. Most egy újabb fotót tett közzé Réka, amely szintén megosztotta a követőket.

„Fáj a szívünk, hogy itt kell hagynunk ezt a csodálatos helyet, de rengeteg élménnyel és ismét nagyszerű emberek barátságával gazdagodtunk. Mint minden Alakreform tábor alkalmával, most sem akar senki hazamenni. Épp ezért, elkezdtem szervezni a következő Maldív tábort” – írta Rubint Réka a fotójához, ami ezúttal sokkal több pozitív hozzászólást generált, mindenki dicséri a fitneszlady alakját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top