nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Rubint Réka ezúttal egy szál bikinialsóban pózol

Rubint Réka ezúttal egy szál bikinialsóban pózol

Rubint Réka múlt heti posztja nagy felháborodást keltett, de most itt egy újabb fotó, amihez nagyon sok komment érkezett.
NLCafé
f Ajánlom

Rubint Réka múlt héten beszólt a gyűlölködőknek, mert bár nem szokott a gonosz hozzászólásokkal foglalkozni, már nem bírt el több mocskolódást, ezért úgy gondolta, itt az ideje lépni. A posztja is eléggé megosztó volt, sokak szerint arrogáns a fitneszlady, de a legtöbben kiálltak mellette, és elküldték a rosszakarókat melegebb éghajlatra. Most egy újabb fotót tett közzé Réka, amely szintén megosztotta a követőket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fáj a szívünk, hogy itt kell hagynunk ezt a csodálatos helyet, de rengeteg élménnyel és ismét nagyszerű emberek barátságával gazdagodtunk❤️ Mint minden Alakreform tàbor alkalmàval, most sem akar senki hazamenni ... 🥰 èpp ezèrt, elkezdtem szervezni a következô Maldív tábort❤️❤️❤️ Jövô januàrban visszatèrünk!!! Addig sok-sok belföldi ès külföldi tàbor vàr mèg rànk!❤️ Februàr 10.11. - Nautis / 200 fôvel betelt!/ Àprilis 15-25 - Mauritius / a rendelkezèsre àlló helyek 90% - a betelt!/ Màjus 19-20 - Eger /hamarosan lehet jelentkezi/ A tovàbbi tàborok idôpontjàt ès helyszínèt hamarosan hozom🤗❤️ #alakreform #camp #maldives #beautifulplace #calzedonia #lilybeach fürdőruha: @calzedonia

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

„Fáj a szívünk, hogy itt kell hagynunk ezt a csodálatos helyet, de rengeteg élménnyel és ismét nagyszerű emberek barátságával gazdagodtunk. Mint minden Alakreform tábor alkalmával, most sem akar senki hazamenni. Épp ezért, elkezdtem szervezni a következő Maldív tábort” – írta Rubint Réka a fotójához, ami ezúttal sokkal több pozitív hozzászólást generált, mindenki dicséri a fitneszlady alakját.

Megosztás Facebookon