TV-sztárok

Béres Alexandra embert próbáló időszakon van túl

Béres Alexandra fél évig ápolta férje hasnyálmirigyrákkal küzdő édesapját.

Béres Alexandra férjének édesapja hasnyálmirigyrákkal küzdött, nem volt kérdés, hogy Krisztián édesapja hozzájuk költözzön-e – írja a Bors.

„Az anyósomék az Amerikai Egyesült Államokban élnek, de bármilyen egészségi probléma felmerült, mindig hazajöttek. Petinek, az apósomnak korábban itthon volt csípőprotézis- és térdműtéte. Három évvel ezelőtt egy sérvműtétre érkezett haza, de a beavatkozás után sem múltak el a fájdalmai. Az orvosok hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak. Nekünk természetes volt, hogy a beavatkozást követően és az utókezelések ideje alatt hozzánk költözik. Főztem, ápoltam, a férjem, Krisztián vitte a vizsgálatokra…” – mondta Béres Alexandra, aki mindvégig próbált erős maradni.

„Természetes, hogy nagyon megérintett ez a fél év, amit nálunk töltött, és az, hogy elvesztettük. A gyászt megélni úgy, hogy ennyire a részese vagy, nagyon nehéz. Anyaként ráadásul a rajtam lévő nyomást is többszörösen érzékeltem, senki nem tudott önmaga lenni. Szerettem volna, ha a gyerekek minél kevesebbet érzékelnek ebből, próbáltam maximálisan figyelni rájuk” – mondta a fitneszlady.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top