TV-sztárok

Kudlik Júlia szakított a múltjával

Nem szeretne visszatérni, nem tartja a kapcsolatot egykori kollégáival, még tévét sem néz.

Negyvenöt év után újra képernyőre tűzik a népszerű népzenei versenyt, az Arany Pávát. Így január 6-tól ismét látható lesz a tévében a legendás televíziós, Kudlik Júlia. Igaz, csak archív felvételeket ad majd az M3 csatorna. A Bors ennek alkalmából kereste meg a 73 éves tévést.

Végeztem a médiával, befejeztem mindenfajta nyilvános szereplést. Nem szeretnék nyilatkozni

– mondta a lapnak Kudlik Júlia.

Úgy tudni, a Delta népszerű műsorvezetője valóban szakított a múltjával. Soha többé nem áll szándékában visszatérni, és a műsorai is hidegen hagyják. A hangos társasági eseményeket kerülve él szentendrei házában.

Korábbi tévés kollégáival sem tartja a kapcsolatot, már a szakmája sem érdekli, sőt egyáltalán nem néz televíziót. A népzene, a népművészet és az irodalom felé fordult.

A nyilvánosságtól azonban nem vonult vissza teljesen, ugyanis az utóbbi években több videó megjelent róla, amelyeken egyetemes gondolatokat és népdalokat oszt meg a világhírű népdalénekes, Szvorák Katalin társaságában. Közös lemezt is kiadtak, és hazai, valamint határon túli művelődési házakban lépnek fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top