TV-sztárok

Nagy bejelentést tett Kulcsár Edina

A szépségkirálynő–modell élete mérföldkőhöz érkezett, ezt a tényt a rajongóival is megosztotta.

Éppen Kulcsár Edina 28. születésnapján került sor arra, hogy megkereszteljék, akárcsak férjét, Csutit. Állítása szerint ennél szebb születésnapi ajándékot nem is kaphatott volna.

 „Ez a nap is eljött! A mai nappal keresztény lettem! Teljesen véletlenül úgy jött ki a keresztelőnk, hogy a születésnapomra esett. Bár halkan megsúgom, hogy nem hiszek a véletlenekben. Amikor elkezdtünk hittanra járni, azt gondoltam, hogy nagyon uncsi lesz… Aztán Csaba Atya nekikezdett és szinte tátott szájjal figyeltem. Alig vártam a szombat reggel 9 órákat, most pedig egyik szemem sír a másik nevet. Nem kell többet hittanra járnunk, amit sajnálok, viszont cserébe keresztény lettem.  Szép kis szülinapi ajándék” – osztotta meg az örömhírt közösségi oldalának követőivel.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Dec 23., 2018, időpont: 5:49 (PST időzóna szerint)

A sztáranyukát egyébként rengetegen felköszöntötték születésnapja alkalmából az Instagramon. Édesanyja és férje is megható posztban gratulált neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top