nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Dér Heni karácsonyfájától lehidalsz

Dér Heni karácsonyfájától lehidalsz

Nagyon extrém karácsonyfája lett az énekesnőnek.
Mona
Mona
f Ajánlom

Nem szokványos karácsonyfával büszkélkedhet Dér Heni. A rendszeresen extravagáns külsővel fellépő énekesnőnek a fája is igencsak extrém lett: úgy fest a karácsonyfa, mintha egy fenyőfaszoknyát kapott próbababa lenne. Az énekesnő odáig van érte.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés, Dec 22., 2018, időpont: 8:40 (PST időzóna szerint)

Lassan nálam is elkészül a karácsonyfa, sőt az ajándékok is gyűlnek alatta… Kijelenthetem, az idei év egyik legextrémebb fája az enyém, és úgy imádom, annyira én vagyok” – írta Dér Heni a közösségi oldalán kiposztolt karácsonyfához.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon