TV-sztárok

Nem várt fordulat VV Fanni ügyében: a rendőrség nem adja fel

Levelet kapott a rendőrségtől VV Fanni családja – értesült a Blikk.

Sajtóértesülések szerint a nyomozást a rendőrség lezárja VV Fanni ügyében, a család most mégis váratlan levelet kapott. A vizsgálatot vezető rendőr nemrég megnyugtatta a gyászoló szülőket, hogy a kutatás nem ér véget az akta lezárásával – értesült a Blikk.

„A nyomozás vezetője küldött a családnak egy e-mailt, amelyben azt írta, nyugodjanak meg, a rendőrség elkötelezett, hogy a nyomozás lezárása után is tovább keresik majd Fanni holttestét. Ez nagyon egyedi eset, példamutató a rendőrség hozzáállása az ügyhöz” – mondta a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József.

„A létező legjobb nyomozóhoz került az ügy, tudom, hogy ő sem nyugszik addig, amíg nem lesz meg Fannikám. A rendőrség tényleg mindent megtesz, hogy kiderüljön, mi történt a lányommal. Időközönként tájékoztatnak engem és a férjemet is a nyomozás állásáról, és tényleg még a legapróbb nyomot is »lekövetik«, ami a tudomásukra jut. Nagyon remélem, hogy hamarosan bíróság elé áll az az ember, és megkapja a méltó büntetését, amiért elvette tőlem a lányomat” – mondta Fanni édesanyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top