TV-sztárok

ÉNB Lali kívánsága: „egy bomba jó csaj”

A hagyományoknak megfelelően az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban minden helyszínen karácsonyfát állítanak a főszereplők.

Az ünnepek alatt még az Éjjel-nappal Budapest szereplői megpihennek, de előtte páran elárulták, mit kívánnak a családjuknak és persze maguknak karácsonyra. „Számunkra különösen fontos a szeretet ünnepe, hiszen több időt töltünk egymással, mint a családtagjainkkal. Természetesen megajándékozzuk egymást, és aztán az ünnepek alatt hazamegyünk a családunkhoz is” – mondta Lali, aki azt is elárulta, hogy idén kapta a legnagyobb ajándékot. 

„Azzal, hogy megnyertem a Szenzációs Négyest, nekem egyszerre volt karácsony és születésnap 10-zel megszorozva. Igaz, egyvalamit még kívánnék az új évre, saját magamnak egy bomba jó csajt” – tette hozzá a mókamester, majd Karola vette át a szót.

„Idáig nem nagyon szerettem a karácsonyt, de most valahogy vágyom rá, hogy meghitten töltsem az ünnepeket a szerelmemmel. Remélem, sikerül sokat pihennünk” – mondta Karola, aki után Bécy következett. „A karácsony számomra arról szól, hogy azok boldogok legyenek, akik a szívemhez a legközelebb állnak. Ilyenkor sem fogom vissza magam, igyekszem drága ajándékokat vásárolni” – folytatta szokásos hozzáállásával Bécy

„A karácsony a gyerekek számára a legfontosabb. Ilyenkor hatványozottan körülöttük forog minden. Imádom nézni, ahogy őszinte örömmel rácsodálkoznak a csillogó karácsonyfára, az első hóesésre, és órákig tudnak játszani az ajándékokkal” – mondta Karesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top