TV-sztárok

Új műsorral jelentkezik Borbás Marcsi

Méghozzá alig néhány napon belül.

Január 6-tól új műsorral jelentkezik Borbás Marcsi a Duna Tv-n. A csatorna közleménye szerint a Borbás Marcsi szakácskönyve című sorozat a főzőműsorok hazai kínálatába igyekszik új színt varázsolni.

A műsor helyszínéül egy régi pajtában kialakított stúdiókonyha szolgál majd, „melyben a sparhelt és az indukciós főzőlap tökéletesen megfér egymás mellett”, és minden héten újabb vendég érkezik majd a műsorvezető mellé, aki a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével segíti a nézőket, hogy mindannyian a gasztronómia mestereivé válhassanak.

A magyar gasztronómia lényege, hogy mi kerül otthon a családi asztalra. Ezért a legfontosabb szakács az, aki a szerettei, a családja elé nap mint nap leteszi az ételt. Vagyis: a legfontosabb szakács Te vagy!

– mondta a műsor kapcsán Borbás Marcsi.

Az új műsor mellett a Gasztroangyal továbbra is szombatonként 17 órakor kerül majd adásba. A Borbás Marcsi szakácskönyve vasárnaponként 17 óra 25 perckor lesz majd látható. Az új műsor a Gasztroangyal „kulturális, hagyományőrző tematikáját” kiegészítve vidám és lendületes lesz – ígérik a készítők.

Marjai János/MTI

(Origo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top