TV-sztárok

Random shooting day: 817 ezer forint ment a Fábián Juli Emlékalapítványnak

Zenészek, művészek támogatására költik. A Random Shooting Day kiállítás november végén volt, van róla egy jó videónk. Farkasházi Réka, Wolfie a Punnany Massifból és még jó pár ismert arc feltűnik.

Október közepén írtunk a Random Shooting Dayről. A projektet Koczka hívta életre, lényege nagyjából annyi, hogy minden csütörtökön egy fotóssal, egy stylisttal és egy sminkessel (a fodrász mindig ő) készítenek egy divatfotó-sorozatot. De ami a kreatív munkánál is fontosabb, hogy tavaly és idén is kiállítást és árverést rendeztek a fotókból, a 2018-as etap bevételét (azaz 871 ezer forintot) pedig a Fábián Juli Emlékalapítványnak ajánlották. 

Fábián Juli 2017. december 16-án hunyt el, halála megrázta a zenészszakmát, a róla elnevezett alapítványt nem sokkal a halála után hozták létre. A szervezet weboldala szerint a céljuk „olyan zenészek támogatása, akik hosszan tartó betegség miatt nem tudnak fellépni, alkotni, dolgozni, így elesnek a pénzkereset lehetőségétől. Az alapítvány másik célja az énekesnő emlékének ápolása.”.

A kiállításról készült egy remek videó, tessék, nézzétek meg: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top