TV-sztárok

Emilio romantikus produkcióval lepte meg Tinát

Kislánya tánc- és énekes előadással, a család többi tagja hatalmas rózsacsokorral, míg Emilio egy romantikus produkcióval lepte meg Jellinek Tinát születésnapja alkalmából.

Nemrég fergeteges születésnapi mulatsággal ünnepelte meg a gyerekek születésnapját Emilio és Tina. Most pedig az édesanya születésnapja is elérkezett, aki semmilyen nagy felhajtásra nem vágyott ezen a napon. „Mindig nagyon várom a születésnapomat, mert a gyerekek nagyon készülnek rá, és meglepnek valami szeretetteljes dologgal. Nem vágyom semmi másra, a legnagyobb ajándék, hogy egészségesek vagyunk, és együtt lehetünk” – mondta Jellinek Tina, akit kislánya tánc- és énekprodukcióval lepett meg, míg nagyobbik lánya és a nagymamája, Bangó Margit egy hatalmas rózsacsokorral.

„Emlékszem mikor megszületett, bent voltam a szülőszobában. Szó szerint az én kezembe érkezett. Azóta is ott tartom őt a kezeim között, óvom, féltem, vigyázok rá” – mondta Bangó Margit. Miután Tina és Emilio kettesben maradtak, a férj is előállt nem mindennapi ajándékával. Tina kedvenc filmje, az Igazából szerelem egyik ikonikus jelenetét elevenítette meg. „Nagyon szeretem ezt a filmet, és mindig arra gondolok, milyen csodálatos lehet, ha valakinek így vallanak szerelmet. Emilio kapott is az alkalmon. Nagyon jólesett, meghatódtam elég rendesen” – mondta a Drága családom epizódjában Tina, aki nemrég visszamondta a plasztikai műtétet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top