TV-sztárok

Ezért tűnt el évekre Palik László

Palik László 2010-ben komoly döntést hozott, és a tévézés helyett inkább a fiai mellett maradt. Most őszintén vallott rejtélyes eltűnése okairól.

Palik László eleinte nem akart visszatérni a képernyőre, de – mint mondja – izgatta az Exatlon Hungary jelentette kihívás. Az 56 éves műsorvezető az elmúlt 8 évben főállású apaként élte a mindennapjait – írja a Blikk.

A bulvárlapnak arra a kérdésére, hogy „miért tűnt el?”, Palik a következőket válaszolta: „Nem hirtelen döntés volt. Hosszú folyamat eredményezte, ami 1985-ben kezdődött és 2010-ben véget ért. Ezt a 25 évet végigrohantam, amit amíg csináltam, nem éreztem. Ám akkor elég lett. (…) Kitelevízióztam magam, (…) jóllaktam.” Mint mondja, 25 évig simogathatta az egóját, mert az élet, a felesége és a gyerekei lehetőséget adtak erre. „Az az időszak nagyrészt rólam szólt, így egyáltalán nem baj, hogy ez a 8 év nem. Ez szerintem így fair. Amit pedig ezért kaptam, az megfizethetetlen” – szögezte le.

Forrás: tv2.hu/exatlon/

Saját bevallása szerint azt hitte, csupán fél-egy évig tart, amíg rejtélyes eltűnésükkel és rejtélyes életükkel foglalkoznak az emberek, de ebben tévedett, s az sem vált be, hogy hallgatott, s 8 évig egyáltalán nem adott interjút. „Ezt benéztem. Azt gondoltam, ha fegyelmezetten tartjuk magunkat ahhoz, amit elhatároztunk, akkor az érdeklődés elmúlik, de nem így lett” – jelentette ki. 

Mint mondja, nehezen született meg a döntés, hogy 8 év után elvállaljon egy tévés feladatot, amire eleinte egyáltalán nem vágyott, de együtt, családilag hozták meg végül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top