TV-sztárok

ValóVilág 9: Krisztián megy párbajozni

Hét jelet kapott VV Krisztián, így ő lett a ValóVilág 9 Való Világ powered by Big Brother harmadik kiválasztottja. Szerdán kiderül, kit visz magával párbajozni.

Vasárnap este megtartották a ValóVilág 9 Való Világ powered by Big Brother harmadik kiválasztását. A 11 villalakónak döntenie kellett arról, hogy kivel nem szeretne együtt élni a VV-házban. A párbajgyőztes Csoki most védettséget élvez, tehát őt ma nem jelölhették meg a többiek.

A villalakók közül Lacika voksolt először, és Krisztiánra tette a kiválasztó jelet. Reni Erát jelölte meg. Greg kiválasztó jelét Krisztián kapta, ezzel neki már két jele lett. A folytatásban Vivien Adrit ajándékozta meg egy jellel. Ezután Adri állt a táblához, ő Vivient jelölte meg. Era is Krisztiánt ajándékozta meg egy jellel, így Krisztiánnak már három jelölése lett. Krisztián Zsuzsut küldené párbajra. Ezután Zsuzsu következett, ő ugyancsak Krisztiánt jelölte, ezzel a srácnak már négy jele lett. Hunor szintén Krisztiánra voksolt, így ötre duzzadt Krisztián voksainak száma. Csoki választottja is Krisztián lett, ezzel hat jelölése lett. Roli jelét is Krisztián kapta, ezzel a megmagyarázhatatlan foglalkozású, 23 éves fiú – aki a beköltözés után két nappal már Cintikével szexelt – hét voksot gyűjtött be.

A villalakók tehát úgy döntöttek, hogy Krisztián – aki egyből rámozdult a tesitanárra a ValóVilág-sulis hetén – legyen a ValóVilág 9 Való Világ powered by Big Brother harmadik kiválasztottja. Szerdán kiderül, kit visz magával párbajozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top