TV-sztárok

X-Faktor: Gáspár Laci magából kikelve üvöltözött a mentortársaival – videó

Szenvedélyesen védte a versenyzőjét, mert szerinte a produkciót kritizáló Radics Gigi és Puskás Peti nem hallott jól.

Forrás: RTL Klub

Az X-Faktor utolsó előtti élő show-jában zavarba ejtő vita alakult ki a mentorok között. Gáspár Laci és ByeAlex már az első produkció után összeszólalkozott, mert Laci leszólta a Stolen Beat produkcióját.

A vita még hevesebbé vált azután, hogy Laci mentoráltja, Arany Timi duettet adott elő Tóth Gabival. A négy mentor állva tapsolta meg a produkciót, de Radics Gigi csak azért állt fel, hogy Tóth Gabit megtisztelje, és Puskás Peti szerint is voltak hibák az előadásában – írja a Blikk.

Ekkor szabadultak el az indulatok. Gáspár Laci védte a versenyzőjét, míg a többiek ragaszkodtak hozzá, hogy hamis volt az éneklés. Laci viszont kötötte az ebet a karóhoz, a vita egy pontján magából kikelve üvöltött.

Peti szerint Laci csak a saját versenyzőinél nem hallja, ha rosszak voltak. Laci ezután nekiment Petinek, hogy pár hete pont egy hasonló eset miatt vesztek össze, majd Gigire tett cinikus megjegyzéseket. Szerinte az énekesnő sokszor elkeni az értékelést, és bár most vállalta a véleményét, nem hallott jól.

Forrás: RTL Klub

Amikor a heves vita után Kiss Ramóna megkérdezte Arany Timit, hogy mit érez, Gáspár Laci még odaszúrta: inkább tőle kellene ezt megkérdezni, mert kikészítik a mentorok.

A verseny egyébként Arany Timi számára ért véget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top