TV-sztárok

Ábel Anita keményen beszólt Bochkor Gábornak

Igazi női össztűz alá került Bochkor Gábor, a Spektrum Home adásában, a NőCommentben.

A NőComment című adásban egy cseppet sem kímélte  Bochkor Gábort Ábel Anita, Dobó Kata, Hadas Kriszta, Osvárt Andrea és Bódi Margó. A korábban nagy szoknyapecér hírében álló Bochkor kislányáról mesélt a műsorban, de Ábel Anita kemény szavakkal illette – írja a Bors.

„Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél, mert amúgy két olyan hölgy mellett ülsz, akikkel azért volt valami… Arra gondoltam Gábor, hogy nyilván te adsz valamilyen mintát – látom a saját lányomon, hogy ő istenként tekint az apjára –, tehát nyilván egy hasonló habitusú embert fog választani a lányod, akárhogy is nézzük, nagyon nagyon jó példával jársz elő” – jegyezte meg Ábel Anita, amire Bochkor Gábor végül így reagált:

„Akárhogy lassítod le a hangodat, érzem, hogy provokálni akarsz… Hadd mondjam el, hogy az a minta, amit a lányom belőlem látott, az egy baromi jó minta. Én már nem az a pasi vagyok, aki voltam az Andival vagy a Katával” – mondta Bochkor Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top