TV-sztárok

Zalatnay Cini minden idők legszebb nyuszilányai közt

Elképesztő listára került fel Zalatnay Cini legendás playboyos fotósorozata.

Hatvanöt évvel ezelőtt készült el a Playboy első száma Amerikában, a többi pedig, ahogy mondani szokás: már történelem. Az alapító főszerkesztő Hugh Hefner még megérte, mikor eltűntek a pucér fotók a magazinból (ami természetesen a pucér fotókkal vált világhírűvé), de ezek visszatérését már nem.

A Playboy hazánkban az ezredfordulón élte virágkorát, számtalan megközelíthetetlennek gondolt híresség dobta le a textilt a nyuszis magazin kedvéért. A 65 éves születésnapi különkiadásban az amerikai sztárok (Kim Basinger, Cindy Crawford vagy Marilyn Monroe) mellett számtalan magyar nő is szerepel. Többek közt Zalatnay Cini is, aki anno 49 évesen sokat tipródott rajta, elvállalja-e egyáltalán a fotózást.

„Őrület, hogy milyen példányszámban fogytak a képeim. Az újságos standokon szó szerint megállítottak az eladók, hogy mit csináltam, mert zsákszámra rendelik a Playboyt. A megjelenés után még a nyuszis magazin atyja, Hugh Hefner is meghívott a villájába, olyan nagy sikerem volt” – emlékezett vissza a Borsnak az énekesnő.

Cini először nem akart elfogadni pénzt a képekért, de végül az eladott lapok után kért tíz százalékot, ami élete egyik legjobb üzlete volt. Zalatnay tizenkét évvel később még egyszer levetkőzött, amikor Kiszel Tünde mintájára saját erotikus naptárt adott ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top