TV-sztárok

Will Smith a fiáról: „Sokáig szenvedtünk a válás miatt”

Talán nincs annyira előtérben, mint Willow és Jaden, de Will Smithnek az első házasságából is született egy fia. Eleinte nagyon megviselte a válás, csak később rendeződött a kapcsolatuk.

Will Smith és előző felesége, Sheree 3 évig voltak házasok, mielőtt a színész összejött jelenlegi párjával, Jada Pinkett Smith-szel. Nem volt szép válás, sokáig még a gyerek miatt sem beszéltek, de aztán lenyugodtak a kedélyek, és egy idő után rendeződött a viszonyuk. Azonban Will fia, Trey nem viselte jól a válást és nagyon sokáig nem tartotta a kapcsolatot az apjával, ami nagyon bántotta a színészt. Szerencsére, már jóban vannak, erről vallott Will Smith.

„Nem mindig voltunk ilyen jóban Trey-jel. Az édesanyjától való elválás után évekig szenvedtünk. Elárulva és elhagyva érezte magát. Egy igazi áldás, hogy megjavult a kapcsolatunk az én gyönyörű fiammal” írta a fotóhoz a színész, aki apa-fia napokat tartott a legidősebb gyermekével Abu Dhabiban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top