TV-sztárok

Péter-Szabó Szilvinek a kislánya a legfőbb kritikusa

Péter Szabó Szilvinek két éve száznyolcvan fokos fordulatot vette az élete, amikor megszületett a kislánya. A napokban ünnepelték a csöppség születésnapját, amelynek kapcsán most egy különleges kulisszatitkot oszt meg a rajongókkal.

Már több mint 17 éve, hogy Péter Szabó Szilvi a NOX együttes énekesnőjeként valósággal berobbant a hazai könnyűzenei életbe. Miután egy kis időre eltűnt a nyilvánosság elől, egy röpke külföldi kitérő után 2013-ban szólókarrierbe kezdett, és azóta is sikert sikerre halmoz. De a legnagyobb boldogság két éve jött el Szilvi számára, amikor megszületett a kislánya, aki azóta is az első az életében.
 
„Főállású anya vagyok, mindamellett, hogy a közönséget is ki kell szolgálni, és a színpadon is főállásban dolgozom. Imádok mindent, ami az életemet körülöleli, de mindennek a legtetején a kislányom van, ő az első” –árulja el Szilvi büszkén a Sláger TV Híradóban ma este Bencze Attilának, és azt is elmeséli, hogy amióta anyuka lett, miben más elmenni egy-egy fellépésre. „Nehezebb elindulni egy-egy koncertre, de a kislányom nagyon imád a nagyszüleivel lenni, így egyáltalán nincs belőle sírás vagy hiszti, ha elmegyünk dolgozni. Természetesen alig várom, hogy hazaérjünk, és mindig megnézem, hogy alszik-e már, hogy minden rendben van-e vele. Abszolút rugalmasan kezeli ezeket a dolgokat, csak az én szívem viseli nehezebben.”


 
A kis Emma a mamához hasonlóan imád mindent, ami a zenével kapcsolatos; szeret énekelni és táncolni. Szilvi pedig kikéri a véleményét egy-egy új dal kapcsán. Talán nem is gondolnánk, hogy van olyan szerzemény, amelyik azért nem került fel az új lemezére, mert az nem tetszett legnagyobb kritikusának.
 
„Amikor az új lemezem készült, figyeltük a reakcióit, hogy melyik az a dal, amelyik megfogja, mire kezd el táncolni. Egy kétéves gyerek még annyira őszinte, annyira ösztönből jön minden nála. Volt olyan dal, amit azért kukáztam ki, mert egyáltalán nem foglalkozott vele, és meg sem hallotta, hogy szól a zene. Nekem abszolút az ő véleménye a legfontosabb, és ez mindig is így lesz” – vallja be Szilvi, aki vadonatúj klipjéről is elmesél pár kulisszatitkot az interjúban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top