TV-sztárok

Majoros Hajni: „Mondanám,hogy felkészültem rá, de erre nem lehet”

Hirtelen jött a tél, erre pedig nem lehetett felkészülni: Majka és Majoros Hajni gyerekei is megszenvedték, hiszen betegség miatt otthon kellett maradniuk.

Majoros Olivér és Marián nagyon eleven gyerekek, utóbbi ezt már többször is bizonyította. Most azonban kicsit lenyugodtak, hiszen elkaptak valami vírust, ami kissé legyengítette őket. Ezt Majoros Hajni osztotta meg a közösségi oldalán, aki ugyan felkészült a hidegre és a beteges időszakra, mégis lebetegedett a két kisfiú. 

„Éééés… Az év eme szakasza ismétli önmagát, mert amint eljön ez a “csodás” időjárás, a közösségbe való járás, mi mindannyian ismételten betegek leszünk… Mondanám, hogy felkészültem rá, de erre nem lehet… Pedig évek óta nekünk a novembertől márciusig tartó hónapok szinte erről szólnak… Tudom, hogy sokan vagytok, akik szintén hasonló periódust éltek át, ezért én magunknak és mindenkinek sok-sok türelmet és kitartást kívánok” – írta az Instagram-oldalán Majka szerelme.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top