TV-sztárok

Hatalmas közös bejelentést tett Babos Tímea és Fucsovics Márton

Vegyes párosban indulnak a 2019-es szezonban, a cél a tokiói olimpia.

Magyarország jelenlegi első számú nő, illetve férfi teniszezője a MOL Csapatnak adott interjúban jelentette be: a jövő évi szezontól összeállnak, és vegyes párosban versenyeznek.

Babos Tímea és Fucsovics Márton már biztosan rajthoz áll együtt az Australian Openen, és a tervek szerint annyi Grand Slam-versenyen indulnak, amennyin csak tudnak.

Babos Tímea igazi párosspecialista, egy hónapja védte meg a világbajnoki címét, 2018-ban pedig a páros világranglista élére került. Fucsovics Marci inkább az egyesre koncentrált eddig, jelenleg a világranglista 36. helyén áll, bár juniorként neki is van párosban Grand-Slam győzelme.

Nemcsak Timivel, de egyáltalán nem játszottam még vegyes párost felnőtt versenyen, úgyhogy ez nekem új élmény lesz. De a lehetőség, hogy Timivel játszhatok, nagyon motivál, már most fel vagyok spannolva, és biztosan motiváltan fogok teniszezni az oldalán

– mondta Fucsovics Márton.

Timi szerint nem kérdés, hogy nagyon jók lesznek együtt, mert régóta ismerik egymást, megbíznak a másikban, és játékosként is nagyra értékelik egymást.

A páros azt szeretné, ha a 2019-es szezonban mind a négy Grand Slam-versenyen el tudnának indulni. A cél a tokiói olimpia, ahol akár egy érem is összejöhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top