TV-sztárok

Nagy változás jön Liptai Claudia életében

A műsorvezető úgy döntött, hogy a jövő évtől a saját útját fogja járni, és a tévézés mellett saját magát is szeretné építeni. Két új, kreatív munkába is belevág, így valószínűleg át kell gondolnia a tévés karrierjét is.

Míg az elmúlt évek Liptai Claudia szerelmi és családi életében hoztak jelentős változást, addig az elkövetkező időszakban a szakmai megújulásra szeretne koncentrálni – írja a Bors. Mint a bulvárlap megtudta, a 45 éves műsorvezető a férjével, Pataki Ádámmal közös vállalkozást épít.

Ádámmal szeretnénk a következő sütis könyvet kiadni az ÉdesKettes sorozatban, de a cukrászaton kívül is tele vagyok tervekkel. Szeretnénk egy országjáró turnét is a sütőshow-nkkal” – árulta el a műsorvezető, aki jelenleg a férjével a sütisütős karácsonyi videosorozatot forgatja.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A cukrászkodás mellett a sminkelés is Liptai Claudia hobbija. Erre épül a következő projektje: előkészítésben van egy olyan sorozat, amiben negyvenes nőknek ad stílus- és sminkelési tippeket; a forgatások januárban kezdődnek.

„Már minden voltam, és az is kétszer. Unom. (…) Most érzem azt, hogy az agyamnak új vágányokra van szüksége. (…) Ádám nagyon sokat segít abban, hogy merjek mindebbe végre belekezdeni” – mondta a Sztárban sztár zsűritagja, akinek ennyi saját vállalkozás mellett valószínűleg át kell gondolnia a tévés karrierjét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top