TV-sztárok

Először vállalt közös címlapot Dolhai Attila a lányaival

Két évvel ezelőtt mutatta meg először a feleségét, most pedig olyan családi fotók készültek Dolhai Attiláról és a lányairól, amilyenekhez hasonlót még nem láttunk.

Bár Dolhai Attila legidősebb lánya már 15 éves, a Budapesti Operettszínház sztárja eddig még nem szerepelt a gyerekeivel közös címlapon. Most Lucával és a legkisebb lányával, Annával mégis igent mondtak a Story magazinnak, és különleges fotók készültek. Az operettszínházi beszélgetésen és fotózáson egy boldog, harmonikus család képe rajzolódik ki. Ahhoz, hogy ezt ma Dolhaiék el tudják magukról mondani, Attilának nagy döntést kellett hoznia: négy évvel ezelőtt elhatározta, hogy többé nem vállal musicalszerepeket. Elsősorban azért, hogy jóval több időt tudjon a családjával tölteni. 

„Luca születése után jó darabig együtt utaztunk mindenhova, hármasban mentünk közös programokra. Aztán egyre több szerepet kaptam a Budapesti Operettszínházban, és most, így visszanézve, bevallom, lemaradtam Luca első tíz évéről. Majd építkezni kezdtünk, és a munkálatok, a színház miatt a középső lányunk, Emma első éveit sajnos kihagytam.”

Dolhai Attila felesége, Viktória volt az, akire a gyereknevelés hárult, és a színésznek jót tett, amikor visszarángatta őt a földre. Hála a hosszú beszélgetéseknek, Dolhai is rájött, mennyire fontos a család az életben.

„Akkor bizonyos értelemben visszakaptuk aput. Azóta sokkal többet vagyunk vele. Épp a minap utaztunk el pár napra ötösben a Balatonhoz, és arról beszéltünk, hogy milyen régen nem voltunk pihenni így, együtt”  mesélte Luca. 

A Storyban hosszasan meséltek a gyerekek a mostani családi életükről, és arról is, hogy Emma miért nem vállalta a közös fotózást.

A Story magazinnak mesélt Dolhai Attila a lányaival a családi életükről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top