TV-sztárok

Mádai Vivient óriási dicsőség érte

Nagy nemzetközi cég figyelt fel Mádai Vivien alakjára. A TV2 műsorvezetője alig hiszi el, hogy az ő fehérneműs képei díszítik immár a kirakatokat.

Fehérneműben, hibátlan alakkal köszön vissza a legnagyobb plázák kirakatából Mádai Vivien. A 32 éves műsorvezető nem tagadja, még szoknia kell a látványt – írja a Blikk.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Amikor meglátom magam a kirakatban, nézem jobbról, nézem balról, és annyira hihetetlen ez az egész. Nagyon büszke vagyok a képekre. (…) Ez nagy dicsőség, mert ilyenre még nem volt példa. Ezt elég szigorúan veszik, hiszen a kirakatban eddig mindig modellek viselték a fehérneműket” – nyilatkozta a bulvárlapnak a TV2 műsorvezetője, aki egy svájci fehérneműcég arca lett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés, Nov 14., 2018, időpont: 2:05 (PST időzóna szerint)

Elmondása szerint a súlya sosem zavarta, de a külsője miatt ért támadásokat nehéz volt megemésztenie. „Már nem görcsölök rá a súlykérdésre, ez a belső harmónia valószínűleg a testemen is látszik” – jelentette ki Mádai Vivien, aki csak pozitív visszajelzéseket kap a kirakatfotóiról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top