TV-sztárok

Bódi Margóék ikerkoporsót szeretnének

Margó és Guszti irigylésre méltó összhangban élnek. Állítják, ők igazából egy lélek. Terveik szerint nagyjából egyszerre is távoznak majd az élők sorából.

A Spektrum Home szerda esti műsorában ezúttal Bódi Margó lesz az egyik vendég. A NőComment az öregedéssel kapcsolatos témát járja körül, amiről mindenkinek más és más sztori jutott eszébe. 

Bódi Margó és férje, Bódi Guszti negyvenharmadik éve, hogy összekötötték az életüket, és arról már korábban is meséltek: történjék bármi, jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Margó büszke arra, hogy Guszti az egyetlen férfi az életében, és a NőComment mai adásában meglepő kijelentést tett – erre figyelt fel a Story magazin munkatársa is, aki ott volt az adás felvételén. 

„Gusztival azt szeretnénk, ha ikerkoporsóba temetnének minket. Úgy szeretnénk, hogy együtt haljunk meg. Hiszek ebben. Tudok olyanról, hogy meghalt a férj este nyolckor, pár órával később pedig követte a feleség… Mi egy lélek vagyunk, csak más-más testben. Egymás nélkül nem tudunk létezni. Múltkor is mondtam neki, hogy ha én nem leszek, egy teát sem fog tudni megfőzni. Erre azt válaszolta, hogy de hát megbeszéltük, együtt megyünk el.”

A tervek elég konkrétak, ez kiderült a műsorból és a magazinból is, de ez egyáltalán nem meglepő. Határozott elképzelésük van minden részletről, és a Story magazinból kiderül, nincsenek ezzel egyedül a sztárvilágban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top