TV-sztárok

Rosszul lett, orvoshoz kellett vinni Jellinek Tinát

Emilio felesége már napok óta hasi fájdalmakra panaszkodott, ám egy táncházi mulatság közben tünetei annyira felerősödtek, hogy azonnal orvoshoz vitték.

Nem teltek felhőtlenül az elmúlt napjai Tinának, akit nemrég hasi fájdalmak kezdtek el gyötörni. A kétgyermekes családanya először el sem merte mondani családjának, milyen gondok kínozzák, bízott abban, hogy a dolog nem komoly, így magától elmúlik. „Pár napja alhasi fájdalmaim vannak, nem érzem jól magam. Kicsit aggódom, hogy nőgyógyászati eredetű a probléma. Korábban volt petefészekcisztám, bízom benne, hogy most nem erről van szó” – mondta Tina, akinek tünetei egy táncházi mulatság hevében felerősödtek. Rosszullétét látva férje azonnal orvoshoz szállította.

„Nagyon megijedtem, mikor láttam, hogy Tina olyan rosszul van, hogy lábra is alig tud állni. Azonnal orvoshoz vittem, szerencsére a nőgyógyásza tudta is fogadni” – mondta az aggódó férj, aki bízott benne, hogy kedvesének nincs komoly baja. Az orvosi ellátást követően Jellinek Tina rosszulléte és gyötrő fájdalma csillapodott. Hogy pontosan mi állt a probléma hátterében, kiderül 21:00-tól a Drága családom mai epizódjában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top