TV-sztárok

Naponta hat csík kokaint is felszippantott, öngyilkos akart lenni Mel B

Sötét titkairól vallott a Spice Girls egykori énekesnője.

Naponta hat csík kokaint is felszippantott Mel B, vagyis Melanie Brown, a Spice Girls egykori énekesnője, miközben az ausztrál és a brit X-Faktor zsűritagja volt. Erről az énekesnő saját maga vallott Brutally Honest, vagyis Brutálisan őszinte című új önéletrajzi könyvében.

Állítása szerint csak a drog segítségével tudta kezelni az élő adással járó stresszt, egy idő után pedig már ahhoz is két csíkra volt szüksége, hogy reggel felkeljen. A kötetben Brown azt írja, „szomorú és szánalmas” ember volt ebben az időszakban. Azt írja, a kokain eltompította a fájdalmát, és amikor élt vele, semmi sem létezett számára, csak a show.

De nemcsak emiatt vált függővé: volt férjével, Stephen Belafontéval való kapcsolata is ebbe az irányba terelte őt. Tavalyi válásukkor az énekesnő arról is beszámolt, hogy Belafonte bántalmazta őt.

A könyvben Brown arról is írt, hogy 2014-ben odáig süllyedt, hogy majdnem öngyilkos lett. Saját bevallása szerint közel 200 fájdalomcsillapítót vett be, hogy elvegye a saját életét, a kórházban azonban megmentették az életét.

VALERIE MACON / AFP

(Lad Bible/Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top