nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Liu Shaolin Sándor több nő társaságában szórakozott

Liu Shaolin Sándor több nő társaságában szórakozott

A hétvégén rendezték meg a Miss Balaton Winter Party-t, ahol nagy meglepetésünkre a sztárok között az olimpiai bajnok sportoló, Liu Shaolin Sándor is megjelent.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ezúttal is egy sejtelmes hangulatú bulival és különleges divatbemutatóval búcsúzott az ősztől a Miss Balaton csapat. A szombat esti Winter Partyn több száz vendég mellett természetesen a tanácsadók, mentorok, valamint a szépségverseny királynői és korábbi döntős szépségei is jelen voltak. Az egyik legmeglepőbb vendég azonban Liu Shaolin Sándor volt, aki a szakítása óta csak a sportra koncentrált, most azonban jutott ideje egy kis kikapcsolódásra. 

8 Fotó megtekintése

Liu Shaolin Sándor több nő társaságában szórakozott

Idén augusztusban került Tóth Lilla Hanna fejére a Miss Balaton koronája, így a szombat esti Winter Partyra már gyönyörű királynőként érkezett a Buddha-Bar Budapestbe. Hanna a korábbi évek győztes és döntős szépségeivel együtt egy különleges divatbemutatóval is készült a több száz meghívott vendégnek.

„Nagyon vártam már a Winter Partyt, és szinte a döntő előtti izgalmakat éltem át, miközben készültünk a lányokkal” – mesélte Hanna. „Jólesik, hogy a korábbi Miss Balaton-versenyzők ilyen gyorsan befogadtak maguk közé, egy igazán összetartó csapatba kerültem be.”

 

 

Megosztás Facebookon