TV-sztárok

Lebuktak: összeházasodott Berki Krisztián és Mazsi

A Legbátrabb párosban lepleződtek le Berkiék, hogy ők már férj és feleség.

Nyár óta találgatják, hogy Berki Krisztián tényleg elvette-e kedvesét, Katona Renátát, azaz Mazsit. A FEM3 38 éves műsorvezetője és 27 éves párja A legbátrabb páros felvételén buktatta le magát – értesült a Bors.

A keddi adásban az egyik játék során a pároknak meg kell házasodniuk, ám mielőtt felhúznák egymás ujjára a gyűrűt, mindenféle próbatételen kell átesniük. A játék elején Tilla megkérte a párokat, hogy tegyék fel a kezüket, akik házasok. Berki Krisztán ekkor odasúgta kedvesének, hogy tegye fel a kezét, és Mazsi meg is tette. Ezzel kiderült: Berki tényleg gyűrűt húzott Mazsi ujjára hivatalosan is.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Berki Krisztián a Blikknek megerősítette a hírt. „Az értesülés igaz, valóban elvettem a páromat. A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem. Vágytam arra, hogy Mazsi a feleségem legyen, aki a nagy ő számomra. Vagy ő, vagy senki” – árulta el az egykori Fradi-vezér.

A Blikk úgy tudja, minden olyan volt a nagy napon, ahogy Mazsi megálmodta. „Minden pontosan úgy történt, ahogy azt Mazsi korábban elképzelte, teljesült az álma” –mondta el Berkiék egyik közeli barátja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top