TV-sztárok

Durva baleset érte Ágicát

Szögeczki Ági A legbátrabb páros forgatásán sérült meg elég komolyan.

Kórházba kellett vinni Szögeczki Ágit a TV2-n kedd este látható A legbátrabb páros második adásának forgatásán – írja a Blikk.

A 43 éves egykori valóságshow-hősre az egyik feladat során ráesett egy hordágy, amelybe egy több mint 80 kilós baba volt beszíjazva. A kellék annyira megütötte Ágicát, hogy a helyszíni orvosi stáb is megijedt. A bal oldalát fájlalta, így bordatörésre gyanakodtak, vagy arra, hogy akár belső sérüléseket is szenvedhetett, azonnal kórházba vitték.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ágica a fájdalmai ellenére is folytatni akarta a forgatást, végül párja, dr. Csenterics Ferenc szólt rá határozottan, hogy ne játsszon az egészségével. „Fájt az oldalam, de nem voltam halálomon. Akkor ijedtem meg igazán először, amikor a mentőben elkezdett zsibbadni a lábam. (…) Nekem nagyon fontos volt ez a műsor, mert meg akartam mutatni magamnak, Ferinek és a nézőknek is, hogy nem egy hisztis, cirkuszolós nő vagyok, hanem egy igazán kemény csaj” – vallotta be a híresség, aki rémálmokkal tért haza Máltáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top