nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Várkonyi Andrea: „Elegem van”

Várkonyi Andrea: „Elegem van”

Várkonyi Andreával a szakítás óta sokat foglalkozik a sajtó, amit ő nem néz jó szemmel. Főleg azért, mert szerinte sokan többet tudnak a magánéletéről, mint ő maga.
NLCafé
f Ajánlom

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása hirtelen jött, azóta pedig már rengeteg új információ is kiderült róluk. Andrea szerint az állt a különválás hátterében, hogy már nem működött a kapcsolatuk, és nem tudták megmenteni, Bochkor viszont úgy véli, hogy exe kibabrált vele. Nagyon sok hír napvilágot látott kettejükkel kapcsolatban, azonban a TV2 volt műsorvezetője posztjából kiderül, hogy sok közülük kacsa.

„NYÍLT LEVÉL A NEVÜK ELHALLGATÁSÁT KÉRŐ INFORMÁTOROKNAK. Van az a pont, amikor az embernek, így nekem is, elege lesz abból, hogy nevük elhallgatását kérő »jól informáltak« fröcsögnek a sajtó különböző orgánumaiban. Abból még inkább elegem van, hogy mindezt úgy teszik, hogy engem egyik oldal sem kérdez meg. Ezért itt az ideje annak, hogy megerősítsem: az elköltözésem óta köszönöm szépen remekül vagyok mind fizikailag mind lelkileg, a vissza-visszatérő hangszál-gyulladásomat leszámítva. Ennek köszönhetően a munkámat, ami a pszichológia, maximálisan elvégzem, de miután a hivatásom mellett elsősorban édesanya vagyok, ez nem teszi lehetővé, hogy heti egy esténél többet legyek távol Nóritól. Értem ezalatt azt, hogy a csoportos pszichológiai foglalkozások az esti órákban zajlanak. Ha bárkinek ezek után bármilyen kérdése vagy kételye van, egészen nyugodtan vegye a fáradtságot és keressen meg akár telefonon, akár e-mailben, akár a közösségi média bármely felületén. Szívesen válaszolok a kérdésekre ha az, az egészségi állapotomra vonatkozik. Szerencsére az újságírók nagy többsége rendkívül korrekt, kiváló viszonyt ápolok velük. Ők, ha bármilyen információ birtokába jutnak, legyen az vélt vagy valós, egészen egyszerűen megkérdeznek. A többiek meg példát vehetnének róluk”

– írta közösségi oldalán Várkonyi Andrea. A kommentelők persze azonnal a védelmére keltek, sokan írták, hogy ne foglalkozzon a rosszakarókkal. 

Megosztás Facebookon