TV-sztárok

Hosszú Katinka milliókat kaszált

Tetemes összeget úszott össze Hosszú Katinka a hétállomásos világkupa-szériában.

Két magyar olimpiai aranyérem állami jutalmát meghaladó összeget úszott össze idén a világkupa-sorozatban Hosszú Katinka, összesen 254 200 dollárt (72 millió forintot) keresett – írja a Blikk.

Az énekléssel is kacérkodó háromszoros olimpiai bajnok egyéniben és váltóban együtt összesen 31 arany-, 5 ezüst- és 16 bronzérmet szerzett. Emellett az oroszországi Kazanyban és a katari Dohában rendezett első szakaszon másodikként végzett, a hollandiai Eindhovenben és Budapesten szervezett második etapon ötödik, a Pekingben, Tokióban, valamint Szingapúrban tartott harmadik részben pedig a legjobb lett – részletezi a bulvárlap. Ezekért további bónuszokat kapott, az összetettbeli második hely pedig még 100 ezer dollárt (28,3 millió forintot) ért a magánéleti válságán túllépett úszónő számára.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Good first night in Tokyo! Sushi clearly making me faster 😂 Jól ment az első nap itt, Tokióban! Úgy tűnik a sushi gyorsít 😂 100 IM 57,2 1st 200 fly 2:03,0 1st #ironlady #hwapo #ironswim

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés, Nov 9., 2018, időpont: 5:06 (PST időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top