TV-sztárok

Völgyesi Gabi: „Nem a szexuális részére hívnám fel a figyelmet”

Völgyesi Gabi nagy kedvence lett idén a Sztárban sztár nézőknek, talán mert annyiszor meglepte a közönséget is. Már nem azt a jégkirálynőt látják benne, akit eddig.

A Unique együttes énekesnőjeként ismerhette meg az ország, de talán nem túlzás azt állítani, hogy az idei Sztárban sztár az, aminek hála, Völgyesi Gabit újra felfedeztük magunknak. Hétről hétre meglepi a nézőket az, amilyen maximalizmussal és alázattal olyan elképesztően nagyokat énekel, hogy sokan már megelőlegezték neki a győzelmet is. Pedig, ahogyan a zsűri is elmondta, őt amolyan jégkirálynőnek tartották, és nem hitték, hogy ennyire tud majd bolondozni a színpadon, ráadásul Völgyesi Gabi tényleg jól utánozza a hangokat, és a színészi munkája sem utolsó. A karaktereket egytől egyik levette. 

Az énekesnő most néhány, a Sztárban sztár kapcsán felmerülő kérdésre válaszolt. Például, hogy inkább énekelne operát, mint rappet, mert nem túl gyors beszédű. Az is kiderült, kivel a legjobb a kapcsolata. 

„Mi hárman vagyunk egy öltözőben, a Sári Évi, a Tolvai Reni és én. Ez egy pici öltöző, sokat vagyunk ott együtt, hol felöltözve, hol kevésbé felöltözve, és ezzel csak azt akarom mondani, nem a szexuális részre akarom felhívni a figyelmet, hanem arra, hogy ott nagyon emberközelben vagyunk egymással. És nyilvánvalóan mi ott közel kerültünk egymáshoz mindenhogyan.”

Itt visszahallgathatod, mit mondott Völgyesi Gabi a többiekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top