TV-sztárok

Testőrt fogadott barátnője mellé Király Viktor

Megfenyegették Anitát, nehogy elmenjen Viktor koncertjére.

Valószínűleg nincs olyan sztár vagy celeb, aki azt mondhatná magáról, hogy soha nem volt egy rajongó túlzott figyelmének céltáblája. Van egy határ az egészséges rajongás és a zaklató, félelemkeltő viselkedés között, amit sajnos sokan nem éreznek, vagy nem akarnak érezni, és ezt már Király Viktor is megtapasztalta.

Az amerikai Voice sztárja elmesélte: volt olyan, hogy egy nő az éjszaka közepén csengetett fel hozzá, és mikor nem engedte fel, betörte a kocsija összes üvegét. Máskor a bokorból előugorva próbáltak a nyakába ugrani, a legfélelmetesebb eset pedig nem is olyan régen történt.

„Egy-két ember nehezen emészti meg, hogy boldogok vagyunk, és ezért kitaláltak dolgokat, hogy megnehezítsék az életünket. Nemrég írtak Anitának, hogy nehogy eljöjjön velem egy koncertemre, mert baj lesz. Ekkor elgondolkoztunk, hogy talán jobb, ha otthon marad, de végül úgy döntöttünk, nem fogunk félelemben élni, szembenézünk bármivel, bárkivel” – idézi a Bors Király Viktort.

Az énekes ezért a következő koncertjein megkétszerezte a biztonsági őrök számát, személyes testőre pedig leendő menyasszonyára fog vigyázni, amikor Viktor a színpadon van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top