TV-sztárok

Meglepő kép Gönczi Gábor és Ildikó nászútjáról

Néhány nappal az álomesküvőjük után Gönczi Gáborék elindultak az Indiai-óceán gyöngyszemére, ahol hatalmas meglepetés várta Ildikót.

A nászútig nem sok idejük maradt pihenni, amit nem is nagyon bántak, mert tudták, hogy a meseszép helyen lesz erre módjuk. Gönczi Gábor és Ildikó október 13-án keltek egybe, a templomi esküvőt Ócsán, a polgári esküvőt a kakucsi Deák Udvarházban tartották, erről már meséltek, ami viszont új, hogy elutaztak egy háromnapos előnászútra. A helyszín Bamberg volt, ahol korábban Ildikó is élt, és a műsorvezető is, ezért régóta tervezték: megmutatják egymásnak a kedvenc helyeiket. Az esküvő után pedig következett az „igazi” nászút. 

„Évekkel ezelőtt egy patinás, nemzetközi szállodalánc munkatársa voltam, a családomból pedig többen a mai napig is ott dolgoznak. Ezért jelentős kedvezményre vagyunk jogosultak az egész világon a hoteljeikben, és éltünk is a lehetőséggel, ezt a csodaszép nászajándékot kaptunk a rokonoktól” – mesélte az újsondült feleség a BEST magazinnak

Még annak is örültek, hogy vihar volt a szigeten, mert Ildikó szerint romantikusra sikeredett az az este. A rengeteg élmény közül egy mégis kiemelkedett. 

„Volt arra is időnk, hogy átbeszéljük a házasságkötésünket. De az eszembe sem jutott, hogy nemsokára újra férjhez megyek…”

Gönczi Gábor meglepetéskét szervezett egy újabb esküvőt a tengerparton, és Ildikó még akkor sem fogott gyanút, amikor be kellett csomagolnia  az egyik menyasszonyi ruháját és a menyecskeruháját. 

Az újabb esküvő részleteiről Gönczi Gábor és Ildikó csak a BEST magazinnak mesélt, és gyönyörű tengerparti képeket mutatott a pár az emlékezetes napról: 

A BEST exkluzív képeket közölt Gönczi Gábor és Ildikó nászútjáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top