nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Meggyilkolták az X-Faktor versenyzőjének édesanyját

Meggyilkolták az X-Faktor versenyzőjének édesanyját

Szekér Gergő a mai napig nem tudta feldolgozni a tragédiát, de már szembenézett anyja gyilkosával.
NLCafé
f Ajánlom

Mindössze 23 éves Szekér Gergő, az X-Faktor versenyzője, de szörnyű tragédia árnyékolja be életét. Kilencévesen vesztette el édesanyját, akit szerelemféltésből, brutális módon ölt meg egy férfi.

Szekér Gergő | Fotó: RTL Klub

„A szüleim válása után anyu dacból talált magának egy új párt. Megismerkedett egy pasassal, de hamar véget ért a kapcsolatuk, bár jóban maradtak. A férfi egyszer megkérte anyut, hogy menjen ki érte a vasútállomásra, és vigye haza. Heves szóváltásba keveredtek, majd előkerült egy kés. Hatvanháromszor szúrta meg anyut, azt mondta, ha az övé nem lehet, másé se legyen” – idézi fel a sokkoló történetet Gergő.

A kisfiúnak először azt mondták, autóbalesetben halt meg az anyukája, de hamar kiderült az igazság. A tettes tizenegy év börtönt kapott, két éve szabadult. Gergő mindenképp anyja gyilkosa szemébe akart nézni, így felkereste a férfit.

„Soha nem bocsátok meg, azt gondolom, tizenegy év kevés. Korábban azt gondoltam, halálbüntetést érdemelne, de rájöttem, az sem lenne elég, hiszen azzal is megúszná a szenvedést. Tudom, hogy a falujában kiközösítik, láttam az arcán, hogy teljesen megsemmisült, nincs élete, és nem is lesz. Nekem ez az elégtétel” – monta a Blikknek az énekes.

Megosztás Facebookon