TV-sztárok

Szuper cuki képet posztolt Görög Zita

Szeptember 16-án született Görög Zita harmadik gyermeke.

A kisfiú neve Timon, édesapja Laczkó Zsolt futballista. Ahogy azt írtuk, a modell mindennapjait a babázás tölti ki, de ezt egyáltalán nem bánja, még ha nem alszik is túl sokat a baba születése óta. Görög Zita már rutinos anyuka, kétszer átélte, hogy telnek egy újszülöttel a napok, sok meglepetés nem érheti, ám a nagyobb gyerekekkel sajnos nincs ideje eleget foglalkozni. Ezt írta október végén: 

Jó reggelt! Nálunk ez éjjel is 3-4 alkalommal hangzik el. Az elmúlt pár hét elég intenzíven telt. Újra belerázódtam az éjszakázásokba ami bevallom, olykor nagyon megviselt, miközben igyekeztem a »nagyokkal« is minőségi időt tölteni.. Nem sikerült. Amőbázni volt energiám, és gagyi vicceket olvasni nekik a netről, összebújva. Az esti mesélés kb. 4x jött össze, és 5 hét alatt 5x főztem. Elmentem velük külön-külön csizmát venni, amit sosem élveztek ennyire, hiszen legalább picit visszakaptak. De nem fulladhatok bele a lelkifurdalásba, mint a poharak a mosogatóba… Ez az időszak így csodaszép, és valahogy a maga nehézségeivel is közelséget hoz!

Tessék, egy mai, mosolygós poszt. Smink nélkül, babával, kávéval: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top