TV-sztárok

Új életet kezdett Várkonyi Andi

Igazán felszabadult a szakítás óta Várkonyi Andrea, aki óriási bulival ünnepelte meg születésnapját.

Várkonyi Andrea a hétvégén töltötte be negyvennegyedik évét, és akkorát bulizott, amilyenre régóta nem volt példa. A nyáron szakított Bochkor Gáborral, de a pár hónapokig titkolta, hogy már nincsenek együtt. A Micsoda nők! műsorvezetőjének új életében azonban nincs helye a titkolózásnak, Andi egészen bensőséges fotókat osztott meg születésnapjáról.

„Arra törekszem, hogy olyanok legyenek mellettem, akik tényleg hozzátesznek az életemhez, őszintén és érdek nélkül. Ezt mára sikerült is megvalósítanom, és borzasztóan jól érzem magam” – mondta sejtelmesen Andi.

„Szerintem az egyik legjobb szülinapom volt ez a mostani, igazán kitettek magukért a barátaim. Szombaton a barátnőimmel vacsoráztam, másnap pedig teljesen váratlanul megjelent az utcánkban egy hatalmas, fényektől villódzó, zenétől dübörgő limuzin, benne Gigiék családjával és a barátaimmal. Gyorsan lecseréltem az otthoni szerelésem, és bejöttünk a városba, aztán náluk folytatódott az ünneplés” – árulta el a Borsnak a meglepibuli részleteit Várkonyi Andi, aki kislányát sem hagyta ki az ünneplésből.

„Nincs senkim, egyedül vagyok, és most önmagamra koncentrálok. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, de nem azért, mert szerelmes vagyok” – hárította a műsorvezető a pletykákat, miszerint mint Bocsinál, nála is új kapcsolat van a láthatáron.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top