nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Ultrahangfotót posztolt Tatár Csilla

Ultrahangfotót posztolt Tatár Csilla

Tatár Csilla egy ultrahang képet osztott meg az Instagramján: egyből megindult a találgatás, hogy vajon jön-e a következő bébi.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tatár Csilla hétről hétre jól szerepel a Csak show és más semmiben, bár a legutóbbi adásban ő is része volt a Norbi-botránynak, amiről időközben kiderült, hogy a fitneszguru szerint nem is volt semmilyen botrány. A műsorvezető most tért vissza a TV2-höz, ahonnan még a szülés előtt távozott. A kis Milán nemsokára hároméves lesz, így adódik a kérdés, hogy mikor tervezi Csilla és férje a családbővítést. Legutóbbi képén már úgy tűnik, mintha…

,,Van egy milános könyvem, amiben elég jól dokumentálva van az, hogy honnan indultunk és hová érkeztünk. Ma este Milán levette a polcról, hogy olvassak belőle! Én pedig ilyenkor mindig rácsodálkozom arra, hogy egyáltalán létezünk!” – írta a fotóhoz Tatár Csilla, amelyről többen is azt hitték, hogy jön a következő baba.

Polgár Kriszta rá is kérdezett, mire a műsorvezető csak annyit válaszolt, hogy ezen a képen egyelőre ugyanaz a gyerek van.

Fotó: Instagram

Megosztás Facebookon