nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Ismét kórházba került Törőcsik Mari

Ismét kórházba került Törőcsik Mari

Mégsem tér vissza a színpadra Törőcsik Mari, mert orvosai benntartják a kórházban. Pedig úgy volt, hogy hamarosan újra a rivaldafényben állhat majd.
Hegedűs Bence
Hegedűs Bence
f Ajánlom

Törőcsik Mari az elmúlt hónapokban sokszor ingázott a kórház és otthona között, de abban reménykedett, hogy hamarosan újra színpadra állhat majd. A Nemzet Színésze fel is tűnt a Nemzeti Színház két előadásának szereposztásában, ő játszaná a Galilei élete című darabban az idős csillagász-matematikus szerepét.

A Ripost viszont arról ír, hogy Törőcsik Mari ismét kórházban van, ahol rutinvizsgálatokat végeznek rajta, és a színésznő abban reménykedik, hogy hamarosan hazamehet, de orvosai egyelőre nem javasolják neki az utazást.

„Ismét kórházban vagyok, éppen most ment ki a professzor úr, aki szerint hamarosan talán hazamehetek. Most is rutinvizsgálatokon vagyok, ezért tartanak bent néhány napig. Egyelőre sajnos nem javasolják, hogy Budapestre utazzak. Pedig lenne néhány dolog, amit el kellene intézni…” – mondta Törőcsik Mari a Ripostnak.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon