TV-sztárok

Ebben a sorozatban tűnik fel Lola

Rengeteg meglepetésszerepelővel erősít a Holnap Tali! a 6. évadban is. Nemrég Harsányi Leventét láthattuk a sorozatban, most pedig Lolával bővül a repertoár.

A mai epizódban Lola is feltűnik majd a képernyőn. Az énekesnő a való életben is dolgozik a Petőfi TV-nél műsorvezetőként, ezért a szerep kifejezetten testhezálló lesz számára. Lola a Holnap Tali!-ban segítséget fog kérni Rozitól (Kovács Gyopár), a sorozat egyik kulcsszereplőjétől, aki gyakornokként dolgozik a tévénél, mert az egyik vendége lemondta a televíziós felvételt. Szerencse, hogy Rozi régebben egyik legjobb barátnőjét, Lillát (Bánovits Vivianne) is magával vitte, mert neki jutott eszébe, hogy melyik nemrég híressé vált ismerősük lehetne a műsor „beugrója”.

Lola ma debütál a Holnap Tali!-ban

Azt nem árulhatjuk el, hogy ki lesz a műsor és egyben Lola megmentője, de annyit elmondhatunk, hogy a sorozat egyik legkarizmatikusabb szereplője fogja szórakoztatni a műsorvezetőt. Neked van tipped, ki lehet a rejtélyes vendég?

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top