nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
9 vetélés után végre anya lett Gabrielle Union, a 10 dolog, amit utálok benned sztárja

9 vetélés után végre anya lett Gabrielle Union, a 10 dolog, amit utálok benned sztárja

Számos sikertelen próbálkozás után megszületett Gabrielle Union első gyermeke.
Hegedűs Bence
Hegedűs Bence
f Ajánlom

Instagramján jelentette be Gabreielle Union, hogy megannyi próbálkozás után végre megszületett első gyermeke. A 10 dolog amit utálok benned 47 éves színésznőjének egy béranya segítségével vált valóra évtizedes álma, miután ő maga már legalább 9-szer elvetélt.

„Fáradtak és zavartak vagyunk, de közben rendkívül izgatottak amiatt, hogy megoszthatjuk veletek, a csodababánk megérkezett tegnap éjjel egy béranya segítségével” – írja közösségi oldalán a színésznő a fénykép mellé, amin férjével és újszülött kislányával látható.

Gabrielle Union és férje, Dwyane Wade 2014-ben házasodtak össze, a kislány születésével a család hat tagúra bővült. Közösen nevelik ugyanis a férfi két korábbi kapcsolatából származó fiait és unokaöccsét is.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon