TV-sztárok

Erős Antónia: „Nem akarom elhinni, hogy Bandika nincs többé”

Különleges búcsúztatót tartott Erős Antónia, aki Roder Andor temetése után mesélt arról a különleges kapcsolatról, ami összekötötte őket.

Húsz éve, amikor Erős Antónia Szigetvárról Budapestre költözött, egy perc alatt gyökeres fordulatot vett az élete. Az RTL híradósa első látásra megtalálta a hangot Roder Andorral, aki most 65 évesen tért örök nyugalomra. A fodrász temetésén a barátok nevében Antónia búcsúzott, aki a szokástól eltérően nem fekete ruhában állt a teremtő ravatalozójában a koporsó mellett.

„Bandika nem szerette a fekete színt, eszembe nem jutott volna abba öltözni. A búcsúbeszédemben felidéztem a megismerkedésünket és egy vicces történetet. Mindenki mosolygott. A vidámság volt jellemző rá, rengeteget nevettünk és viccelődtünk együtt, ezt próbáltam az utolsó útja előtt felidézni” mesélte a híradós a BEST magazinnak. A 20 éves barátságról még most is nehezére esik beszélnie Erős Antóniának, főleg, hogy most sem tudja Bandikát múlt időben emlegetni. 

A különös kapcsolatról részleteket a BEST magazinban olvashatsz. 

A BEST magazinnak mesélt Erős Antónia az egyik legjobb barátja elvesztéséről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top