TV-sztárok

Ő Babos Tímea ritkán látott szerelme

A magánéletben is megtalálta boldogságot a magyar teniszező.

Kiváló évet zárt a legjobban rangsorolt női magyar teniszező, Babos Tímea. A világbajnoki címét megvédő, 25 éves sportolónő – aki több héten keresztül volt a páros világranglista élén – a magánéletében is megtalálta a tökéletes partnert – írja a Blikk.

Most már két éve vagyunk együtt a párommal, komoly a kapcsolatunk. Szerencsére megérti, hogy rengeteget utazom, s mivel neki is sok a munkája, sajnos kevesebbet találkozunk. De jól tudjuk egyeztetni a szabadidőnket, és boldog vagyok, hogy ő is kint tudott lenni a családommal Szingapúrban” – árulta el Babos Tímea, aki Balin pihente ki a vébét a szerelmével.

Nagyon jó volt kicsit együtt lenni. Örülök, hogy meg tudtuk engedni magunknak ezt a nyaralást, már régóta tervben volt” – tette hozzá a teniszező, aki már most tudja, mit kezd a teniszkarrierje után: egy belsőépítészettel kapcsolatos vállalkozást indítana.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés, Szept 19., 2018, időpont: 2:48 (PDT időzóna szerint)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top