TV-sztárok

Kemény dalban mond oda Majkának Curtis

Elárulta az újpesti rapper, hányadán áll most Majkával, sőt azt is bevallotta, beszéltek-e már a szakításuk óta.

Augusztus végén Majka nyilvánosan, a közös szegedi koncert közönsége előtt szakított Curtisszel drogproblémáira hivatkozva, azóta a Csak show és más semmi sztárja Emilióval állt össze, és készülnek az Aréna-beli koncertjükre.

 „Elég jó érzés, hogy Peti nélkül is tudok Arénát csinálni. Szerintem ő most is azt hiszi, miatta működött a közös produkciónk. (…) Nem másodhegedűs vagyok, ahogy Peti mondogatta tréfálkozva. Ezúttal valóban két barát lesz a színpadon” – jelentette ki a zenész a Blikknek.

Curtis és párja, Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Mint mondja, Emilióval őket nem a show-biznisz hozta össze. „Ő volt az első, aki a Majka-ügy után felhívott. Benne nem fogok csalódni. Igaz barát” – hangsúlyozta a bulvárlapnak adott interjúban Curtis, aki Majkáról a következőket mondta: „Világossá vált, hogy nagyon más az értékrendünk. Nem tudok és nem is akarok vele közösséget vállalni. Harag nincs, nemrégiben fel is hívott, és megtárgyaltuk, hogy a Füttyös című dalunkat bejelentjük a jogvédő irodánál. Ezt korrektnek tartom, de számomra ő már nem létezik.”

Az ominózus napot pedig – amikor is Majka véget vetett a közös munkájuknak – meg is énekelte. Arra az újságírói kérdésre, miszerint dalszövegben lecsapódott-e már augusztusa 18., Curtis azt válaszolta: „Le bizony, és hamarosan jön is majd tőlem egy kemény utcarap.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top