TV-sztárok

Pataki Zitáéknál hatalmas a boldogság

Pataki Zita édesanyja 17 egyedül töltött év után úgy döntött, újra oltár elé állt.

“Anyukám titokban regisztrált egy társkeresőn. Egyszer, amikor nálunk volt vendégségben, mutatta a telefonján az alkalmazást, és egy férfit, hogy mit szólunk hozzá” – mondta Pataki Zita a Borsnak, majd hozzátette, édesanyja 17 évvel azután, hogy megözvegyült, most újra oltár elé állt.

Mint kiderült, a műsorvezető édesanyja a közelmúltban kezdett újra társasági életet élni: nyugdíjasklubba és konditerembe járt, nem sokkal később már randizgatott, végül pedig össze is költözött választottjával. Az esküvőt október közepén tartották meg Sukorón, ahova az egész család elment, még Zita Londonban élő testvére is hazalátogatott.

Pataki Zita elárulta, édesanyja őt kérte fel esküvői tanújának, ami nagyon meghatott a műsorvezetőt. „Az elmúlt 20 évben én kerültem hozzá a legközelebb, talán ezért választott engem” – mondta, majd hozzátette, édesanyja és párja, Laci bácsi az esküvő utánra még egy közös tánccal is készült a meghívott vendégeknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top