TV-sztárok

Erős ellentét feszül Pintér Tenya és Németh Kristóf között

Pintér Tenya szerint Németh Kristóf irigy rá...

A Bors információi szerint ősidők óta ellentétben áll egymással Pintér Tibor és Németh Kristóf.  A legbátrabb páros című műsorban is csipkedték egymást.

nemeth kristof, pinter tenya

„Nagyon szentimentális hangulatomban voltam, de abszolút nem vagyok haragtartó típus. Nagyon szeretem Kristófot, és tudni kell, hogy ez az eset a régmúltban gyökerezik. Ő prózai, én musical­színész lettem, és az ő tábora sosem volt kibékülve az enyémmel. Ők minket rissz-rossz, modoros színészeknek tartanak. Kristófnak gyönyörű orgánuma van, de nem énekes. Én viszont egy marha nagy orgánummal, mondhatni operai pozicionált hanggal rendelkezem, és azt gondolom, az irigység szólt belőle, amikor kritizált” – mondta Pintér Tenya. 

Németh Kristóf tagadta, hogy féltékeny lenne Pintér Tiborra:

„A pályámat a West Side Story című musicallel kezdtem a Vígszínházban. Az Operettszínházban az elmúlt évadokban a Feam című musicalben, az Erkel Színházban pedig harmadik éve a Billy Elliot főszerepét énekelem. Éppen ezért semmi okom nincs irigykedni. Csupaszív pasasnak tartom Te­nyát, akire nem lehet haragudni, irigykedni pedig nincs miért” – mondta Németh Kristóf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top