TV-sztárok

Tovább dolgozik az MTVA riportere, akinek amputálni kellett a lábát

Pár héttel az operáció után már műsort vezetett Máté Roland.

Máté Roland élete egyik napról a másikra változott meg, mikor egy érelzáródás miatt elvesztette bal lábát. A tévés azt gondolta, rutinműtétről van szó, de a sors közbeszólt. „Eljött az a pont, amikor dönteni kellett: amputáció vagy az életem… Beláttam, nincs értelme kockáztatni, beleegyeztem az amputációba. Furcsa volt, hogy szombat délután még itthon voltam a barátaimmal, aztán vasárnap reggelre már nem volt meg a bal lábam – emlékezett vissza a férfi a Best magazinnak nyilatkozva.

 

 

Roland több hetes kórházi kezelés után szeptember elején tért haza, de eldöntötte: nem hagyja, hogy a műtét megváltoztassa életét. Egy hónapos rehabilitáció után a múlt hét végén már dolgozott is, egy szépségverseny házigazdája és műsorvezetője volt.

„Kerekesszékben, amputáltan még sosem vezettem műsort, de egyszerűen lubickoltam benne! Egy percig sem éreztem azt, hogy más lennék, sőt előszeretettel poénkodtam a helyzettel: mondtam például, hogy a gyönyörű lányok levettek a lábamról! – mondta Roland a Blikknek. – Tudtam hozni azt a hangulatot, azt az érzést, mint régen. Sikerült egy csipkelődős, poénkodós műsorvezetőt alakítanom. Nem éreztem az embereken a sajnálatot, ez az egyik legfontosabb tapasztalatom volt. Remélem, a jövőben még több felkérést kapok, s minden visszatér az eredeti felállásba, így amputáltan is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top