nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Váratlan fordulat Weisz Fanni és édesanyja kapcsolatában

Váratlan fordulat Weisz Fanni és édesanyja kapcsolatában

Weisz Fanni és édesanyja kapcsolata körülbelül három éve romlott meg...
Avatar
Bors Hanna
f Ajánlom

Weisz Fanni és édesanyja akkor kerültek egyre távolabb egymástól, amikor a modell megismerkedett Hajmássy Péterrel. Fanni ezután szinte teljesen megszakította a kapcsolatot családjával: több mint egy évig nem találkozott az édesanyjával. A családi viszály annyira elmérgesedett, hogy Fanni még az esküvőjére sem híva meg az anyukáját. Most azonban váratlan fordulat következett be, amiről Fanni anyukája a Borsnak mesélt:

„Nemrégiben jött tőle egy üzenet. Szinte el sem hittem, olyan volt, mint egy álom. Fél éve nem kommunikáltunk egymással, csak amit a médiában lehetett olvasni. Nagyon személyes üzenet volt, szinte a sírás kerülgetett. Talán meghallgattattak az imáim, nem tudom, annyit remélek, hogy ez valaminek a kezdete. Azóta váltottunk még pár üzenetet egymással, remélem, hamarosan hazalátogat hozzánk. A nagyszülei és a testvére, Gábor már nagyon várják, szeretném végre újra ma­gamhoz ölelni” – mondta Fanni anyukája, Ágnes.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon