TV-sztárok

Váratlan fordulat Weisz Fanni és édesanyja kapcsolatában

Weisz Fanni és édesanyja kapcsolata körülbelül három éve romlott meg...

Weisz Fanni és édesanyja akkor kerültek egyre távolabb egymástól, amikor a modell megismerkedett Hajmássy Péterrel. Fanni ezután szinte teljesen megszakította a kapcsolatot családjával: több mint egy évig nem találkozott az édesanyjával. A családi viszály annyira elmérgesedett, hogy Fanni még az esküvőjére sem híva meg az anyukáját. Most azonban váratlan fordulat következett be, amiről Fanni anyukája a Borsnak mesélt:

„Nemrégiben jött tőle egy üzenet. Szinte el sem hittem, olyan volt, mint egy álom. Fél éve nem kommunikáltunk egymással, csak amit a médiában lehetett olvasni. Nagyon személyes üzenet volt, szinte a sírás kerülgetett. Talán meghallgattattak az imáim, nem tudom, annyit remélek, hogy ez valaminek a kezdete. Azóta váltottunk még pár üzenetet egymással, remélem, hamarosan hazalátogat hozzánk. A nagyszülei és a testvére, Gábor már nagyon várják, szeretném végre újra ma­gamhoz ölelni” – mondta Fanni anyukája, Ágnes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top