TV-sztárok

Bangó Margit véget akart vetni az életének

Annyira összetört, hogy véget akart vetni életének Bangó Margit.

Bangó Margitnak az volt az álma, hogy artista legyen, s egy alkalommal majdnem csatlakozott is egy cirkuszi társulathoz – írja a Blikk.

bango margit, ongyilkossag„Tizenkét éves lehettem, amikor a vándorcirkusszal majdnem továbbálltam. Amint megjöttek, én ott tüsténkedtem. Természetesen a tudományomat is bemutattam: spárga, szaltó, kötélmutatvány. Pár gyakorlat után azt mondták, fantasztikus artistanőt nevelnek belőlem. Még anyámhoz is eljöttek, felajánlották, hogy kitanítanak, rendes havi fizetést kapok, csak engedjenek el a cirkusszal. Anyám annak ellenére, hogy nagyon szegények voltunk, nemet mondott, azt mondta: nincs az a pénz, amiért odaadja a gyerekét… Annyira fájt, hogy nem mehettem el a cirkusszal, annyira összetörte a lelkemet, hogy bánatomban bevettem három szemet a nagynéném gyógyszeréből. Szerencsére nem lett baj, de akkor megviselt édesanyám döntése” – mondta Bangó Margit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top